Tuesday, October 16, 2018

Povinná prednáška pre prvý ročník BASb, a druhý ročník BASb a AJEIEb 23.10. o 13.30 v AP1P2

Milí študenti,

pozývame Vás na prednášku pána Davida Duerdena, vedúceho tlačového a kultúrneho oddelenia Veľvyslanectva USA v Bratislave, ktorý bude dňa 23.10. o 13.30 v miestnosti AP1P2 rozprávať na tému Public Diplomacy in Slovak-American Relations.

Prednáška sa koná pri príležitosti Výročia 100 rokov slovensko-americkej spolupráce, a v nadväznosti na podujatie Môj americký pribeh organizovaným centrom InfoUSA v Košiciach v spolupráci s Veľvyslanectvom USA a Fulbrightovou komisiou. Na toto podujatie Vás taktiež srdečne pozývame (info ohľadom tejto akcie nájdete na katedrovej FB stránke),

Na prednáške sa očakáva účasť všetkých študentov prvého ročníka BASb, a druhého ročníka BASb a AJEIEb. 

V prípade nejasností ma, prosím, kontaktujte emailom na martina.martausova@upjs.sk

Martina Martausová

-------------------------------

Dear students,

we cordially  invite you to attend the lecture of Mr. David Duerden, the chief of the Public Affairs Section at the US Embassy in Bratislava, who will speak on the topic of Public Diplomacy in Slovak-American Relations on 23 October at 13.30 in AP1P2.

The lecture will be held on the occasion of the 100th anniversary of the Slovak-American cooperation, following My American Story event organized by InfoUSA center in Kosice in cooperation with the US Embassy and Fulbright commission (for further info please visit the department's FB).

The participation of all first year BASb, and second year BASb and AJEIEb students is required.
For further info please contact me via martina.martausova@upjs.sk

See you there!
Martina Martausová